Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Good vibes 15 mei 2016 / 10:07 uur

Schildpad vliegt door voorruit, vrouw bijna dood

Een vrouwelijke automobilist kroop door het oog van de naald toen ze wel een hele bijzondere ontmoeting had met een dier. Er vloog namelijk met 128 km/uur een schildpad door haar voorruit toen ze op de snelweg in Florida reed.

Overleven

Wonderbaarlijk genoeg overleefden Nicole Marie Bjanes én de schildpad het incident. Nadat ze van de schrik was bekomen, maakte de vrouw een foto van haar auto en plaatste deze op Facebook. Door de impact is de hele voorruit van de auto gesneuveld.

Sinds de bizarre crash zijn de foto’s viral gegaan en in totaal 9000 keer gedeeld. Met de schildpad gaat het goed, ondanks de harde klap. Bjanes wilde het beestje eerst adopteren, maar dat was niet mogelijk.

De ambulancemedewerkers hebben de schildpad weer naar zijn natuurlijke leefomgeving gebracht. Het is nog onbekend hoe het dier tegen de auto is aangekomen.

So this happend today! On I4 he lived and I'm ok just shaken up!!! CRAZY🐢

Gepostet von Nicole Marie Bjanes am Montag, 9. Mai 2016

Reageer op artikel:
Schildpad vliegt door voorruit, vrouw bijna dood
Sluiten