Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 4 mei 2016 / 08:00 uur

Prijsvechter geeft gratis tickets weg bij huilbaby’s

Als er één ding irritant is tijdens een lange vlucht, is het wel een huilende baby. Een Amerikaanse prijsvechter heeft daar iets leuks op bedacht, omdat het bijna moederdag is.

De vliegmaatschappij geeft namelijk gratis vliegtickets weg! Het gebeurde tijdens de lange vlucht van New York naar Long Beach in Caliornië. Elke keer als een baby een keel opzette, kregen de passagiers 25% korting op hun volgende vliegreis. Vier jongelende koters waren dus genoeg voor een gratis reisje.

Het gaat natuurlijk om een promotiestunt van JetBlue, maar de reacties van de opgeluchte moeders zijn overweldigend. Zij zijn blij dat er eindelijk eens iemand lacht, wanneer hun kind begint te huilen tijdens de vlucht. En terecht, van ons mag KLM ook wel zo’n actie houden!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Prijsvechter geeft gratis tickets weg bij huilbaby’s
Sluiten