IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 6 mei 2016 / 15:14 uur

Politie: Stop opgepakte drugsdealer sms’en!

Mocht je een crystal meth-dealer hebben in Amerika, dan kan het zijn dat de politie je vriendelijk verzoekt om te stoppen met bellen en SMS’en. Agenten in Alliance, Ohio, hebben een vermeende drugsdealer opgepakt, wiens telefoon maar blijft rinkelen.

Arrestatie

https://www.facebook.com/Alliance.Police.Department/posts/1125812007441196:0

Aanklachten

Notman werd dinsdag gearresteerd nadat er op camera te zien was dat hij crystal meth dealde. Waarschijnlijk was hij ondernemer vanuit huis, waar zijn drie weken oude dochter ook woont. De aanklachten die Notman aan zijn broek heeft hangen, zijn dan ook niet mals. Hij zal worden aangeklaagd voor drugs dealen, kinderen in gevaar brengen, het verzetten tijdens een arrestatie, het belemmeren van een officieel onderzoek en het in bezit hebben van drugs.

Dat laatste is overigens niet het geval op het moment. „Allereerst zit Steve zonder drugs vanavond. Ten tweede hoef je niet te bellen – we komen zo snel mogelijk naar je toe”, schrijft de politie op Facebook. Verder verzoeken ze te stoppen met bellen en sms’en: „We hebben Steve’s telefoon en zijn op dit moment (met zijn toestemming) door zijn contacten aan het bladeren. Maar jullie blijven bellen en sms’en, het is heel irritant.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Politie: Stop opgepakte drugsdealer sms’en!
Sluiten