Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 9 mei 2016 / 11:55 uur

Politie rukt uit door smoesje om date te ontlopen

We hebben allemaal wel eens zo’n moment gehad op een date dat je zo snel mogelijk naar de deur wilde rennen en verdwijnen, maar dat is niet zo netjes. Dus verzin je een smoesje of app je een vriendin op de wc dat ze je heel snel moet bellen, zodat je weg moet door een ‘noodgeval’.

Maar heel soms, is zo’n smoesje heel erg fout en brengt hij je in de problemen. Twitteraar Alexander Chee uit New York plaatste een politiebericht van de lokale krant op zijn pagina en daaruit blijkt dat een vrouw wel heel wanhopig was op haar date.

Het lijkt erop dat een man en een vrouw samen waren gaan wandelen in Massachusetts en zij het niet meer zo zag zitten, maar haar smoesje maakte de man in kwestie blijkbaar zo ongerust dat hij de politie belde voor hulp.

In het rapport valt te lezen: ‘De politie reageerde op een melding van een man en een vrouw die aan het wandelen waren, toen de vrouw ziek werd. De politie constateerde echter dat de vrouw alleen maar onder de date uit probeerde te komen, die ze had geregeld via WeChat. Ze deed alsof ze ziek was, in plaats van eerlijk te zeggen waarom ze niet meer wilde wandelen.’ Misschien de volgende keer toch maar gewoon eerlijk zijn…?

De vrouw zal het schaamrood op haar kaken hebben gehad, maar ze is niet het enige gekke politieverhaal:

https://twitter.com/GringoPrimo/status/728628254081355776

https://twitter.com/polkadotatron/status/729420842216632326

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Politie rukt uit door smoesje om date te ontlopen
Sluiten