IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 25 mei 2016 / 15:30 uur

Overwerkte buschauffeur wint 6,1 miljoen in loterij

Het leek niet erger te kunnen worden voor buschauffeur Kevin Jones. De 57-jarige man werd door zijn baas gedwongen minstens 12 uur achter elkaar te werken en raakte na twee keer overvallen te zijn ook nog eens ál zijn bezittingen kwijt.

Het zat de beste man dus niet bepaald mee. Maar soms zit geluk in een klein hoekje. Terwijl hij tijdens de vroege shift in de file stond, ontdekte Jones dat hij 6,1 miljoen pond had gewonnen in een loterij, meldt The Daily Mail.

Ontslag

Logischerwijs besloot Jones meteen ontslag te nemen en het ophouden van de ongeluksvloek te vieren met zijn vrouw. Het koppel gaat met vervroegd pensioen. „Het is allemaal zo onwerkelijk”, zegt hij tegen The Daily Mail. „Ik kan niet geloven dat we ineens zoveel geluk hebben!”

Het Engelse koppel dat in Spanje woonde, werd twee keer in een weekend overvallen, en raakte zo ál hun bezittingen kwijt. „Mijn vrouw Michele was zo bang dat we besloten terug te rijden naar Engeland en daar helemaal opnieuw te beginnen.”

Lange dagen

Totaal blut kwamen ze aan in Engeland, waar Kevin de eerste baan aannam die hij kon krijgen. Het was een baan als buschauffeur, waar hij 12-urige dagen moest draaien. „We werkten heel veel, om maar de eindjes aan elkaar te kunnen knopen.”

Maar het tij is gekeerd en het stel hoeft zich geen zorgen meer te maken om geld. „We kunnen eindelijk het leven van onze dromen gaan leven. Iets waarvan we nooit dachten dat we het zouden kunnen.”

Reageer op artikel:
Overwerkte buschauffeur wint 6,1 miljoen in loterij
Sluiten