Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 24 mei 2016 / 06:50 uur

‘Onze spek verlaagt de kans dat je terrorist bent’

Om in de huidige wereld nog op te vallen met je slogans moet je originele zinnen weten te produceren. Daar kan je echter ook te ver mee gaan, zoals een slagerij in de Australische stad Narooma deze maand deed.

Trots had Jeff Rapley het nieuwe bord in de winkel opgehangen. De tekst erop luidde: ‘Eet twee stukken van de met een award bekroonde Rapley-spek en de kans dat je een zelfmoordterrorist bent neemt met honderd procent af!’

Uitverkocht

Hoewel zijn bordje voor de nodige commotie zorgde, nam de verkoop van zijn spek wel toe. Bijna dagelijks is hij nu door zijn voorraad heen. Toch moest hij wel uitleg geven in de lokale media over zijn manier van reclame maken.

„Ik ben zeker geen racist”, zo stelde hij tegenover Narooma News. Daar voegde hij nog eens aan toe dat hij een moslim als assistent heeft. Toch heeft hij na verschillende klachten het bord weer veilig opgeborgen.

https://twitter.com/i/status/734873916678627328

Reageer op artikel:
‘Onze spek verlaagt de kans dat je terrorist bent’
Sluiten