IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 4 mei 2016 / 06:45 uur

Oeps! Vrouw verkoopt as moeder op rommelmarkt

Sommige dingen kosten misschien niet zoveel, maar zijn van onschatbare waarde. De as van een geliefde bijvoorbeeld. Een Limburgse verkocht de as van haar moeder afgelopen weekend per ongeluk op de rommelmarkt in Venlo, meldt 1L.

De 47-jarige Claudia Giessen uit het nabijgelegen dorp Belfeld verkocht op de Venlose rommelmarkt een antieke dokterstas. Wat ze even was vergeten, dat er in de tas een kistje zat met de as van haar vier jaar geleden overleden moeder. Een dag later kwam ze daar achter.

Oproepje

Ze dacht dat ze de tas leeg had gehaald, maar er zat nog een opbergvak in. „En daarin zat het glazen kistje met de urn”, zegt ze tegen 1L. Gelukkig wist Giessen nog precies wie de tas had gekocht, dus plaatst ze een oproepje op Facebook. Anderhalf uur later was er al reactie. Dinsdagavond kon ze de as ophalen.

Het kistje met de urn zat sinds een verhuizing in de tas. Claudia heeft besloten de as nu toch maar eindelijk een vast plekje in de woonkamer te geven.

Reageer op artikel:
Oeps! Vrouw verkoopt as moeder op rommelmarkt
Sluiten