Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Good vibes 15 mei 2016 / 07:20 uur

Oeps: Vrouw rijdt water in door GPS

Het is niet altijd slim om blindelings te vertrouwen op technologie. Een vrouw in Tobermory (Ontario) bewijst dat maar weer eens. Haar navigatiesysteem leidde haar in plaats van naar haar eindbestemming, van een boothelling af.

Mist

Gelukkig wist de dame het raam open te krijgen, haar tas te pakken en te ontsnappen voordat het voertuig zonk. Volgens Canadese media probeerde de 23-jarige zichzelf door de mist te loodsen. Het nemen van een foute bocht leidde tot een nat pak. Er was geen alcohol in het spel, aldus de politie.

Hoewel de auto waarschijnlijk niet meer te redden valt, bleef de vrouw ongedeerd. Waarschijnlijk heeft ze de volgende keer wel wat moeite om haar GPS weer te vertrouwen.

Facebook / Tobermory Press Inc

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oeps: Vrouw rijdt water in door GPS
Sluiten