Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 1 mei 2016
Leestijd: 3 minuten

Moeder sekst met ex dochter die haar mishandelde

Je moeder zou degene moeten zijn die je te allen tijden beschermt, maar voor de 22-jarige Chelsea Hopper pakte dit nogal anders uit. Zij vond haar moeder in bed met haar ex-vriendje, die haar daarvoor nog mishandelde.

Chelsea verkeerde in een gewelddadige relatie en dacht dat haar moeder haar wel zou begrijpen, dus vertelde ze haar het verhaal. Maar in plaats van de jongen niet meer te willen zien of spreken, sliep de 47-jarige Jacqueline met de 35-jarige Kevin Scott.

https://www.facebook.com/975251732497588

Omdat ze dacht dat Kevin nog wel kon veranderen, ging Chelsea naar hem terug na de gewelddadige uitbarstingen. Dat was echter niet zo handig voor haar moeder, want zo ontdekte Chelsea de berichtjes van de twee op zijn telefoon.

Het meisje ontmoette haar vriend in 2014 in een bar, waar zij aan het werk was. Het ging zo goed dat de twee besloten samen te gaan wonen in Scunthorpe, Engeland. Kevin was dan wel wat ouder, maar haar moeder zei altijd dat het erom ging dat ze gelukkig was.

https://www.facebook.com/903986526290776

Al snel begon de 22-jarige te vermoeden dat haar vriend vreemdging en de relatie kwam in een neerwaartse spiraal terecht, waar gevechten bij kwamen kijken. ,,Als ik uit wilde gaan met vrienden, gooide hij dingen naar mijn hoofd zoals telefoons en afstandsbedieningen” vertelt Chelsea aan Metro UK. ,,Soms viel hij me fysiek aan, het leek wel alsof ik constant een blauw oog had.”

Kevin schold haar uit en gaf haar het gevoel dat ze niets waard was, dus besloot Chelsea terug te verhuizen naar haar ouders. Haar vader was duidelijk boos over wat er was gebeurd, maar haar moeder verdedigde het ex-vriendje.

Hysterisch

Ze bood zelfs aan om langs te gaan bij hem, om erover te praten. Dat gebeurde niet, maar Kevin overspoelde Chelsea met beloftes en bloemen, waardoor ze terugging naar hem en de berichtjes van haar moeder vond. ,,Het waren allemaal vieze berichten van mijn moeder die Kevin vertelde hoe goed hij was in bed. Ik voelde me ziek, ik was hysterisch."

Uiteraard confronteerde de dochter haar moeder hiermee, maar die ontkende alles en vertelde haar vader dat Chelsea het mis had. Soms als zij thuiskwam, zat haar moeder bij haar in huis… Haar vader vertelde ook dat hij soms alleen wakker wordt.

Vreemdganger

Twee dagen voor Kerstmis betrapte Chelsea haar vriend in bed met nog een andere vrouw, wat echt de druppel was. Het meisje heeft nu een gezonde relatie met een leuke man, maar voelt het verraad van haar moeder nog steeds.

https://www.facebook.com/1090280120994748

Ze heeft haar vader gesmeekt weg te gaan bij haar moeder, maar ze zijn al 27 jaar samen en ze denkt dat hij niet zonder haar kan. Moeder Jacqueline heeft toegegeven dat ze seks heeft gehad met Kevin, maar noemt het geen relatie: ,,Het was maar drie keer. Het was een beetje voor de aandacht, omdat mijn partner en ik geen seks hebben" verklaarde de vrouw.

Kevin ontkent alles, de mishandelingen en de seks, maar hij is schuldig bevonden en moet 140 uur taakstraf uitvoeren, moet de kosten voor de rechtbank betalen en Chelsea honderd pond geven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Moeder sekst met ex dochter die haar mishandelde
Sluiten