Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 20 mei 2016 / 10:07 uur

Man pleegt overval verkleed als vrouw, faalt keihard

Bizarre bewakingsbeelden uit het Britse Surrey. Een man overviel daar een juwelier, verkleed als een vrouw. Zijn vermomming hield echter niet lang stand toen er een worsteling ontstond.

Op de beelden is te zien hoe Ryan Valentine de juwelier binnenkomt in zijn bijzondere vermomming. Met zijn pruik, grote zonnebril en afzakkende broek doet hij een beetje klunzig aan, totdat hij een groot pistool uit zijn handtas pakt en het personeel bedreigt. De medewerkers hebben echter al lang door dat ze niet met een dame te maken hebben en springen vol op de overvaller.

Valentines handlanger Raymond Price, die inmiddels ook is binnengekomen in een iets te opvallende outfit, kan niet voorkomen dat ze hardhandig de deur uit worden gewerkt. Ryans pruik ligt inmiddels op de grond en zijn broek lijkt hetzelfde lot beschoren. Ondanks zijn ontsnappingspogingen wordt hij later ingerekend door de politie.

Het bijzondere duo heeft inmiddels schuld bekend en kan rekenen op een celstraf van een jaar en drie maanden.

https://www.youtube.com/watch?v=F5MUKQKlxpE

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man pleegt overval verkleed als vrouw, faalt keihard
Sluiten