Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Good vibes 19 mei 2016
Leestijd: 1 minuut

Man neemt ontslag, maakt wereldreis met kat

Na tien jaar bij dezelfde werkgever was Richard East toe aan iets nieuws. In plaats van het zoeken naar een nieuwe baan, pakte de man zijn biezen en ging op wereldreis. Sindsdien woont hij samen met zijn kat Willow in een kleine camper.

Vrijheid

Momenteel zijn Richard en zijn wollige vriendje in Mount Isa (Queensland, Australië). „Het rondreizen is geweldig. We kunnen gaan en staan waar we willen. Ik hou Willow niet aan een lijn of zo, dus ze kan in alle vrijheid de omgeving verkennen. Ze komt tot nu toe altijd weer bij me terug en neemt na haar avonturen vaak een dutje op de camper,” vertelt de Australiër aan Mashable.

Onder de naam VanCatMeow houden de twee hun fans en volgers op de hoogte van hun avonturen. Richard benadrukt dat ze er helemaal niets aan verdienen. „Ik wil mensen hetzelfde gevoel van vrijheid bezorgen als wat ik nu aan den lijve meemaak. Via social media is dat mogelijk.”

Hij en zijn compagnon keren in ieder geval niet snel terug naar zijn geboortestad Tassie. Ze blijven zeker een jaar of langer weg. Omdat Richard zijn huis heeft verkocht, vindt de man het geen probleem om permanent in zijn camper te wonen. „Met wat dekens en een dikke jas redden we het wel.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Man neemt ontslag, maakt wereldreis met kat
Sluiten