Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 16 mei 2016 / 15:10 uur

Man doodt rokende vriendin met benzine in gezicht

In Philadelphia is een man gearresteerd, omdat hij zijn vriendin op brute wijze vermoord heeft. De 46-jarige Kevin Smalls gooide tijdens een ruzie namelijk benzine in haar gezicht, terwijl Melissa Bacon-Smith (moeder van vier) net een sigaret aan het roken was, zo schrijft the Daily Mirror.

Vonkje

Een vonkje bij de sigaret was genoeg om de benzine te ontsteken, waarna haar gezicht in de hens kwam te staan. Volgens de politie is Smalls vervolgens van haar weg gelopen, terwijl zij om hulp schreeuwde.

De brandende vrouw zorgde uiteindelijk voor een kleine brand in het motel waar ze verbleven, die door de brandweer geblust moest worden. Drie mensen zijn ter controle naar het ziekenhuis gebracht, omdat ze rook in hebben geademd.

Geen beheersing

Smalls heeft tegenover de politie aangegeven dat hij op een gegeven moment zijn beheersing verloor tegenover zijn vriendin. ,,Ik heb iemand waarvan ik houd pijn gedaan.” Hij zal vervolgd worden voor een moord en voor brandstichting in het motel.

Reageer op artikel:
Man doodt rokende vriendin met benzine in gezicht
Sluiten