Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 10 mei 2016 / 09:15 uur

Mama wil dochter verrassen, belandt in verkeerd bed

Als de studerende dochter geen tijd heeft om tijdens het Moederdag-weekend terug naar huis te keren, dan komt de moeder maar naar de dochter. Vrijdag sneakte Deanna Pilling al het studentencomplex binnen in de hoop haar dochter McKeanna te kunnen opwachten en verrassen op haar kamer.

Eenmaal in de kamer ging ze op bed liggen en nam ze een selfie. „Kijk eens waar ik ben!”, stuurde ze naar haar dochter. Deze reageerde verbaasd op het berichtje. „Waar is dat? Ik ben op mijn slaapkamer. Alsjeblieft! Zeg me dat je niet in iemand anders zijn kamer bent!”

Ze bleek inderdaad op de verkeerde kamer te zijn, maar inmiddels kunnen ze er beiden om lachen. De blunder is inmiddels viral gegaan. „Het enige dat mijn moeder jammer vindt, is dat ze geen betere foto genomen heeft”, aldus McKenna tegenover BuzzFeed.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mama wil dochter verrassen, belandt in verkeerd bed
Sluiten