Metro
Metro Good vibes 29 mei 2016 / 08:22 uur

Kim heeft niet meer de mooiste billen van Amerika

Kim Kardashian heeft niet langer het mooiste achterwerk van Amerika. De billenkoningin is van de troon gestoten door actrice en model Coco Austin, die is getrouwd met rapper Ice-T. Meer dan 40,000 mensen stemden in een poll voor ‘Rear of the Year’.

De 35-jarige Kim zakte naar de vijfde plaats. Zus Khloé Kardashian veroverde de vierde plaats, weet Daily Star. Andere bekende namen in de lijst zijn model Blac Chyna, Beyoncé, Iggy Azalea, Jennifer Lopez en Christina Aguilera.

Omdat H. Spatel best wel gesteld is op de billen van Kim, ging hij op onderzoek uit. Hoeveel beter is het achterwerk van Coco Austin dan wel? Op het Instagram account van het model vond hij zijn antwoord(en):

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kim heeft niet meer de mooiste billen van Amerika
Sluiten