Puck Roest
Puck Roest Good vibes 1 mei 2016 / 12:40 uur

Je kunt tegenwoordig zelfs je scheiding crowdfunden

Trouwen is duur, maar scheiden is minstens net zo duur. Je moet op zoek naar een nieuwe woning, nieuw meubilair en natuurlijk de scheidingsadvocaat betalen. Daarom kun je sinds kort in de Verenigde Staten je scheiding crowdfunden.

Via de website Plumfund kun je geld inzamelen zodat je je partner kunt verlaten. Op die manier kun je met een gerust hart én zonder schulden vertrekken.

114 acties

Zo’n tien jaar geleden zette een Amerikaans stel een crowdfundplatform op voor mensen die wilden trouwen. Het kost namelijk aardig wat centen. Maar nu blijkt er dus ook vraag te zijn naar een platform voor de scheidingskosten.

De nieuwe sectie op de website is een succes. Volgens Fortune zijn er sinds maart al 114 acties opgezet om een scheiding te kunnen financieren. Tja, je kocht een huwelijkscadeau voor je vrienden, nu kun je ook meebetalen aan de scheiding.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Je kunt tegenwoordig zelfs je scheiding crowdfunden
Sluiten