Remco Visser
Remco Visser Good vibes 28 mei 2016 / 19:50 uur

Humor! Japanners testen insectenval met echte mensen

Dat er in China soms best foute commercials worden bedacht, weten we sinds deze week maar al te goed. Maar ook in Japan kunnen ze er wat van; dat blijkt uit een behoorlijk bizarre reclame voor een bestrijdingsmiddel voor insecten.

De insectenval van EarthChemical werkt namelijk redelijk eenvoudig; insecten lopen over een vel lijmpapier, komen vast te zitten en kunnen zo uiteindelijk uit je huis gebonjourd worden. Dat het hier echter de allersterkste lijm ter wereld betreft, wilden de bescheiden Japanners even aantonen door enkele personen, waaronder een sumo-worstelaar, over een levensgroot exemplaar van hun product te laten lopen.

De hilarische resultaten zie je hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=topVkP8WBb4

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Humor! Japanners testen insectenval met echte mensen
Sluiten