Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 15 mei 2016 / 20:55 uur

Het echte verhaal achter de bekladde Range Rover

Weten jullie nog? Begin mei ging een foto viral van een Range Rover van zo’n 114 duizend euro, die compleet beklad was met graffiti. Men ging er vanuit dat het om een boze ex ging, maar er bleek toch een ander verhaal achter de rode graffitiletters te zitten.

‘Cheater’, ‘Liar’ en ‘Hope she was worth it’ stond er met koeienletters op de spierwitte Range Rover gekalkt. Het leek er sterk op dat een hysterische vrouw op deze manier emotioneel op het bedrog van haar partner had gereageerd. Maar het verhaal blijkt een tikkeltje anders. Onderstaande video laat het echte verhaal zien. En dat is een flinke verrassing…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Het echte verhaal achter de bekladde Range Rover
Sluiten