Puck Roest
Puck Roest Good vibes 14 mei 2016 / 12:10 uur

Gulle baas verbouwt woning van doodzieke werknemer

Een fijn kerstpakket rond de feestdagen is hartstikke lief van je baas. Maar stel je voor dat je werkgever je compleet huis verbouwt. De Britse Addam Smith deed dat voor zijn zieke werknemer Keith Ellick.

De terminaal zieke Ellick heeft volgens artsen niet lang meer te leven. Zijn baas wilde hem daarom zijn droomhuis geven. Smith is eigenaar van een hoveniersbedrijf en kon voor de verbouwing dus wel wat extra handjes gebruiken. Via de Facebookpagina Builders Talk Group wist hij een team van vijftig man samen te stellen, bestaande uit bouwvakkers, hoveniers en loodgieters.

Dankbaar

Binnen een week installeerde het team een nieuwe badkamer, woonkamer en keuken. De tuin werd natuurlijk ook grondig aangepakt. Het resultaat is verbluffend. Vandaar dat het BBC-programma BIY SOS een kijkje kwam nemen in de vernieuwde woning, schrijft Metro UK.

Smith wilde zijn werknemer dolgraag helpen toen hij hoorde dat Ellick zich vooral druk maakt om zijn vrouw en zoon die hij moet achterlaten. „Hij was niet bezorgd om zichzelf, maar enkel om zijn familie", aldus zijn baas.

„Het huis ziet er fantastisch uit. Ik kan Addam en de rest niet genoeg bedanken. We zijn zo dankbaar dat ze dit voor ons hebben gedaan”, aldus de 41-jarige Ellick. Er is tevens een inzamelingsactie voor Ellick en zijn familie opgezet. Inmiddels is er al ruim 20.000 pond opgehaald.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gulle baas verbouwt woning van doodzieke werknemer
Sluiten