Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 1 mei 2016 / 13:55 uur

Geprezen ‘engel uit de hemel’ blijkt sekspop

Toen de 21-jarige visser Pardin een prachtige pop in de zee zag drijven na een zonsverduistering, dacht hij dat deze dame een geschenk uit de hemel was. Een engel, speciaal naar hem gestuurd door god.

Hij nam haar dan ook mee naar huis en verzorgde haar met heel veel liefde, samen met zijn moeder. Zij trok de ‘engel’ elke dag schone kleding aan, de dame kreeg een hoofddoek op en mocht netjes in een stoel zitten.

Het verhaal dat er nu een engel in het kleine dorpje Banggai (Sulawesi, Indonesië) woonde, verspreidde zich dan ook snel. Volgens de lokale media zou het engelenkind gestrand zijn en werd ze huilend aangetroffen.

Dat klinkt voor westerlingen misschien eigenaardig, maar Indonesië is een van de meest gelovige landen. De moslims die daar wonen geloven dat zonsverduisteringen een spirituele kracht hebben, waardoor god deze engel dus kon sturen.

De lokale politie hoorde zo ook heel snel van het verhaal, maar geloofde niet dat dit een geschenk uit de hemel was. Ze stuurden een team langs het huis en wat bleek? De engel is een ordinaire sekspop, niets meer en niets minder.

Het engeltje of de ‘Anak Bidadari’ is meteen door de politie meegenomen om controversiële reacties te voorkomen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Geprezen ‘engel uit de hemel’ blijkt sekspop
Sluiten