Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 11 mei 2016 / 11:58 uur

Foto duttende directeur wordt hilarisch gefotoshopt

We hebben allemaal weleens een energiedipje op werk, maar als je de baas van een techbedrijf bent, weet je natuurlijk dat je beter niet in slaap kunt vallen, wil je niet volledig in de maling worden genomen. Een directeur van een socialmediabedrijf ondervond dat aan den lijve en het resultaat is hilarisch.

Zeev Farbman dacht na de lunch even een uiltje te kunnen knappen op de bank, maar de slapende directeur werd al snel in de grappigste situaties geplakt: als één van de Simpsons, als een hotdog en zelfs als de Oscar van Leonardo DiCaprio.

De foto’s staan al een tijdje online, maar gaan nu het hele internet over. Het is een mooi promotiestuntje voor de fotobewerkapp die het bedrijf maakt, dus directeur Farbman zal het vast niet erg vinden dat zijn onderdanen deze prank online zetten!

If you’re the CEO of a company that makes photo editing apps (Lightricks), don’t fall asleep at work!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Foto duttende directeur wordt hilarisch gefotoshopt
Sluiten