Puck Roest
Puck Roest Good vibes 22 mei 2016 / 19:59 uur

Florence Welch zingt voor doodzieke fan

Heb je je zakdoekjes bij de hand? Mooi. Want bij deze hartverwarmende video’s is het moeilijk om geen traantje te laten.

Begin deze week brachten zangeres Florence Welch en gitarist Rob Ackroyd een bezoek aan het Christopher House hospice in het Amerikaanse Austin. Een van de grootste fans van Florence + The Machine ligt namelijk in dat hospice. De 15-jarige kankerpatiënte wilde dolgraag naar een concert van haar favoriete band maar kon vanwege haar gesteldheid niet gaan.

Nadat Welch en Ackroyd hoorden dat het meisje hun optreden niet kon bijwonen, besloten de twee naar haar toe te gaan. De twee zongen vervolgens een aantal nummers in de kamer van het meisje. Bij het zien van deze video’s krijg je gegarandeerd kippenvel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Florence Welch zingt voor doodzieke fan
Sluiten