Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 18 mei 2016 / 15:26 uur

Fan wordt verliefd op voetballer, cancelt bruiloft

Iemand adoreren, dat doen we allemaal wel een keer in het leven. De een gaat daar alleen wat verder in dan de ander. Mai Alexander verloor zich wat meer dan gemiddeld, zij werd stapelverliefd op Adnan Januzaj.

De Belgische profvoetballer maakte op 18 augustus 2013 zijn debuut voor Manchester United en sindsdien is ze helemaal weg van hem. Ze heeft al een hele toekomst met hem uitgestippeld en haar oorspronkelijke plannen gooit ze overboord.

Vreemdgaan

Ze beëindigde haar relatie met haar vriend, want het voelde alsof ze vreemdging met de profvoetballer. Ze cancelde zelfs de verloving die de twee al hadden gepland.

Ze plande een bruiloft met Januzaj, zocht een huis voor hen uit en verzon al namen voor hun kinderen. Bovendien schreef ze hem meer dan tweehonderd brieven. Toen haar vrienden suggereerden dat ze haar beoogde man waarschijnlijk nooit zou ontmoeten en ze een foto haf gezien van Januzaj met zijn vriendin Melissa McKenzie, werd ze suïcidaal.

Zelfmoordpoging

Ze deed een zelfmoordpoging, maar werd net op tijd gevonden door haar inmiddels ex. Hij schakelde de hulpdiensten in, waardoor ze nog gered kon worden. Nu durft ze open te spreken over haar obsessie voor de voetballer.

„Elke keer dat hij speelde, keek ik en ik was boos als de wedstrijd voorbij was”, zo vertelt ze aan the Daily Mirror. „Ik was ontzettend wanhopig om te ontmoeten en mijn nummer te geven. Het ging natuurlijk niet gebeuren, maar ik bleef hoop houden.”

Reageer op artikel:
Fan wordt verliefd op voetballer, cancelt bruiloft
Sluiten