Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 23 mei 2016 / 20:15 uur

Dit is waarschijnlijk het minst gelukte aanzoek ooit

Een huwelijksaanzoek moet tegenwoordig groot, groter, grootst en de druk is enorm. Tel daarbij op dat de meeste mensen het ook nog eens op de gevoelige plaats vastleggen en je weet dat je aanzoek fantastisch en romantisch moet zijn. Een aanstaande bruidegom wilde zijn aanzoek zo groots doen dat het hele romantische moment volledig in de soep liep.

Parachute

De man uit de Chinese stad Yichang was van plan met een parachute uit de lucht te komen vallen, voor de voeten van zijn liefje. Op zijn parachute zou dan de tekst ‘trouw met me’ te lezen zijn. Waar de man alleen niet op gerekend had, was dat er een aardig windje stond op de bewuste dag.

Brandweer

De romanticus werd door de wind een stuk opzij geblazen en belande in plaats van voor de voeten van zijn lief, in de toppen van een boom. Het Nieuwsblad schrijft dat uiteindelijk de brandweer ter plekke moest verschijnen om de man uit de boom te halen. Na een uurtje kon de man bevrijdt worden uit zijn benarde positie.

Dan zal je denken: na al die moeite moet ze bijna wel ja gezegd hebben op het aanzoek van de man. Niets is minder waar, de vrouw antwoordde doodleuk nee toen de man alsnog op zijn knieën ging,

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit is waarschijnlijk het minst gelukte aanzoek ooit
Sluiten