Ingelise de Vries
Ingelise de Vries Good vibes 8 mei 2016
Leestijd: 1 minuut

Dit Instagramaccount gaat je stressniveau verlagen

Mocht je stressniveau op de eerste werkdag van de week alweer omhoog schieten, dan hebben we alvast de perfecte remedie voor je gevonden. Eylul Savas neemt haar knuffellama overal mee naartoe en dat levert een heel fijn Instagramaccount op.

„In de hele wereld is drama. Alsof de problemen in ons eigen leven niet genoeg zijn, worden we elke dag ook nog eens blootgesteld aan heel veel verdrietig nieuws”, zegt Eylul tegen Mashable. Het filteren van nieuws is bijna niet mogelijk, zegt ze. Ze vond het een goede reden om mensen een lach op hun gezicht te bezorgen. En dat lukt haar hartstikke goed met haar Instagramaccount!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Dit Instagramaccount gaat je stressniveau verlagen
Sluiten