Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 9 mei 2016 / 09:52 uur

Dief betrapt terwijl hij python in zijn broek stopt

Toegegeven, wij gaan ook niet altijd naar de dierenwinkel omdat we echt iets willen kopen. Soms willen we gewoon even naar de lieve konijntjes, cavia’s of vogels kijken, maar de man uit onderstaande video kwam met nog een andere bedoeling de dierenwinkel binnen.

Travis Treder werd namelijk betrapt, terwijl hij een baby-python in zijn broek probeerde te proppen. Personeel van de ‘Animal House Pet Center’ zag via bewakingscamera’s dat de man raar bezig was en ging er op af. Door deze snelle actie kon de man direct worden gearresteerd.

Bewakingscamera’s

De man had de slang uit zijn terrarium gehaald en liet hem in zijn broek glijden, maar werd door het personeel van de winkel in Florida gestopt. Winkeleigenaar Steve Silk vertelde WFLA News: ,,Hij is de laatste negen maanden al twee keer eerder in de winkel geweest, maar toen realiseerden we ons niet dat hij iets stal. We hebben nu zo’n vijftien minuten op hem gewacht en toen gingen we naar het kantoor om te zien wat hij deed en ja hoor, hij ging weer naar de slangen.”

Op dat moment blokkeerden medewerkers de ingang van de winkel, zodat Travis niet kon wegkomen. Toevallig was er een beveiliger aan het winkelen en hij schoot het personeel van de winkel te hulp, de man werd gearresteerd en wordt nu aangeklaagd voor zijn opvallende daad.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dief betrapt terwijl hij python in zijn broek stopt
Sluiten