IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 13 mei 2016 / 10:19 uur

Deze jongen incasseerde alvast alle pech van vandaag

Het is vrijdag de 13e en sommige mensen maken zich al op voor een hoop pech. Hoewel het volgens velen een mythe is, lijkt deze pechdag voor sommigen ook écht een pechdag te zijn. Gelukkig is het ongeluk deze vrijdag al opgevangen door Steffen.

Steffen Jonassen ondergaat in een reclamefilmpje namelijk alvast alle ongelukjes die je maar kunt bedenken. Bloempotten die op je hoofd vallen, stappen op Legoblokjes en natuurlijk het uitglijden over een banaan. Konden wij op de redactie hartelijk om lachen. En stiekem hopen we dat hij de boel écht een beetje compenseert, we vrezen nog steeds een beetje voor de vrijdagmiddagborrel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze jongen incasseerde alvast alle pech van vandaag
Sluiten