Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 16 mei 2016 / 07:15 uur

Dashcam filmt bizar ongeluk met vrachtwagen

Veel mensen vinden het best griezelig om op de snelweg een enorme vrachtwagen in te halen – de chauffeur zal maar ineens van baan veranderen en jou niet zien. Gelukkig gaat het meestal gewoon goed, maar van de volgende video gaan de haren op je armen overeind staan.

De beelden, die al meer dan een half miljoen keer zijn bekeken, zijn afgelopen vrijdag gemaakt door een dashcam van een personenauto op een brug in New York. In eerste instantie lijkt het alsof de vrachtwagen rechts naast de auto gewoon wil inhalen, maar bij een flauwe bocht gaat het mis.

De vrachtwagen valt met veel geweld op zijn zij, waarbij hij de personenauto op een haar na mist. De truck glijdt nog meters door en laat een enorme wolk stof en veel rommel achter. Volgens Journal News raakte er niemand gewond door het ongeluk. Wel liepen meerdere auto’s schade op door het rondvliegende puin en was de brug 4 uur afgesloten, wat tot urenlange files leidde. Het ongeluk zou zijn veroorzaakt door een defect in het onderstel van de vrachtwagen.

Reageer op artikel:
Dashcam filmt bizar ongeluk met vrachtwagen
Sluiten