Carolien Tsao
Carolien Tsao Good vibes 3 mei 2016 / 14:30 uur

Bruidegom per abuis in hoofd geschoten, overleeft ‘t

Wat de mooiste dag van zijn leven moest worden, liep toch nét even wat anders. Een Indiase bruidegom werd – nota bene op zijn eigen bruiloft – per ongeluk in zijn hoofd geschoten, maar wonder boven wonder overleefde hij het incident.

Op de beelden van het feest in Hisar is te zien hoe de bruidegom met zijn gasten danst en zingt als plots de muziek verstoord wordt door een luid schot. De kogel is terecht gekomen in het hoofd van de man en wanneer hij door zijn benen zakt, neemt het gegil van familie en vrienden het over.

Niet zeldzaam

Ongelooflijk genoeg overleefde de bruidegom het ongeluk, maar verkeert hij momenteel wel in kritieke toestand, zo meldt Fox News.

https://www.youtube.com/watch?v=xMC7xEEnAgk

Schietongelukken op bruiloften zijn niet zeldzaam in India, ondanks een verbod op feestelijke schoten op festiviteiten als deze. In maart vond nog een soortgelijk ongeluk plaats: toen werd het geloste feestschot fataal voor de vader van de bruidegom.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bruidegom per abuis in hoofd geschoten, overleeft ‘t
Sluiten