Puck Roest
Puck Roest Good vibes 31 mei 2016 / 12:05 uur

Brandweer bevrijdt man uit wasmachine

Een Chinese doe-het-zelver probeerde zijn wasmachine te repareren. Om te zien wat er mis was, stak hij zijn hoofd in het apparaat maar hij kwam vervolgens vast te zitten. Maar liefst zes brandweermannen moesten de ongelukkige man uit de machine bevrijden.

Het apparaat ging niet meer aan dus de man uit de Chinese stad Fuqing besloot eens een kijkje te nemen. Dat had hij beter niet kunnen doen. Het kostte reddingswerkers namelijk ruim 40 minuten om de man uit de machine te verlossen.

De huisgenoten van de man vonden hem in de badkamer met zijn hoofd in de trommel. Met behulp van zeep probeerden ze hem eruit te krijgen. Aangezien dat niet werkte, belden ze de hulpdiensten. Brandweermannen maakten met een slijptol de machine open. De man had een lichte verwonding aan zijn hoofd, schrijft People Daily Online.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Brandweer bevrijdt man uit wasmachine
Sluiten