Metro
Metro Good vibes 22 mei 2016 / 10:53 uur

Belg drinkt antivries om drankgebruik te verbergen

Wat doe je als iets je te veel gedronken hebt en de politie besluit een alcoholcontrole te houden? Juist, dan neem je een flinke slok antivries. Tenminste, dat moet deze automobilist uit België hebben gedacht.

Hij werd vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie verkeert de creatieve automobilist niet in levensgevaar. De controle vond plaats in het district Vlas, nabij Kortrijk en Kuurne, waar 127 automobilisten aan een alcoholtest werden onderworpen. 14 procent van de weggebruikers bleek onder invloed.

Of de man daadwerkelijk het chemische middel dronk om zijn alcoholgebruik te verdoezelen, is niet bevestigd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Belg drinkt antivries om drankgebruik te verbergen
Sluiten