Jordy Kruse
Jordy Kruse Good vibes 13 mei 2016 / 18:53 uur

Barbie: Iedere vrouw moet plastische chirurgie doen

Elke vrouw zou plastische chirurgie moeten krijgen om er beter uit te zien. Althans, dat vindt de Venezolaanse ‘Latina Barbie’ Aleira Avendaño. De 27-jarige vrouw onderging in negen jaar tijd vier borstvergrotingen, zes liposucties, drie neuscorrecties, ze kreeg nieuwe tanden en als klap op de vuurpijl liet ze ook nog een aantal ribben verwijderen.

Avendaño begon op haar achttiende met haar zogenaamde ‘transformatie’. Ze is verslaafd, zegt ze. „Het is te vergelijken met een verslaving aan verdovende middelen. Na de eerste operatie denk je ‘wow’, maar na een tijdje en een paar implantaten verder heb je het gevoel alsof er niets is veranderd. Dus dan ga je voor steeds extremere varianten”, zegt ze tegenover Daily Mail.

De operaties zijn niet onopgemerkt gebleven. De ‘latino barbie’ heeft 80.000 volgers op Instagram en wordt overal waar ze komt aangekeken. „Dan voel je je echt sexy”, zegt ze daarover. Dat ze door de ingrijpende operaties onvruchtbaar is geworden, neemt ze op de koop toe.

Korset

Toen Aleira 22 was begon ze met het dragen van een korset, 24 uur per dag. „Een zandloperfiguur is het meest sexy figuur dat een vrouw kan hebben. In het begin was het pijnlijk, nu ben ik eraan gewend.’’ Ze zegt op dit moment op haar hoogtepunt te zijn. „Ik ben op dit moment op mijn mooist. Op mijn vijftigste zie ik er vast belachelijk uit, met zo’n slanke taille en grote borsten.”

https://www.instagram.com/p/BDRu4w2Ak1u/

Dokters zijn overigens minder enthousiast over de verslaving van de Venezolaanse. „Zoveel chirurgie in korte tijd kan geen goed idee zijn”, aldus arts Lilia Hernandez. Of Aleira zich iets aantrekt van de kritiek? „Het kan me niet schelen wat mensen denken. Zolang ik maar blij met mezelf ben. Alleen vrouwen die het zich niet kunnen veroorloven bekritiseren mij. Ik raad elke vrouw plastische chirurgie aan, het geeft zelfvertrouwen en het ziet er goed uit.”

https://www.instagram.com/p/BDGu7dngk3v/

https://www.instagram.com/p/BCbx7pPgk-R/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Barbie: Iedere vrouw moet plastische chirurgie doen
Sluiten