Eefje van Son
Eefje van Son Good vibes 31 mei 2016 / 15:19 uur

ASOS stuurt klanten veel te lange broeken

George Riggal was nogal verbijsterd toen hij afgelopen week zijn bestelling van ASOS opende en erachter kwam dat de pijpen van de broek die hij besteld had veel langer dan normaal waren.

De man plaatste vervolgens foto’s van zichzelf op Twitter waarop hij de broek onder andere voor zich houdt en vertelt dat zelfs Peter Crouch, een Engelse voetballer met enorme lange benen, de broek niet zou passen. Riggalt zegt vervolgens ook dat hij de webshop niet heeft doorgeven dat hij zulke lange benen heeft. Zijn tweet heeft inmiddels 20.000 retweets en 40.000 likes.

Huilen van het lachen

Aan Buzzfeed vertelt Riggal: „Ik was met mijn moeder toen ik de broek uit de doos haalde en ze begon gewoon te huilen van het lachen. We konden niet geloven wat ik toegestuurd had gekregen. Wie past deze jeans nou? Waarschijnlijk niemand.”

Maar Riggal is niet de enige met dit probleem. Nadat hij zijn tweet eruit gegooid had, beweerden meer mensen dat ASOS hen super lange broeken toegestuurd had. Mirror Online nam contact op met ASOS en stelde de webshop de brandende vraag: wat zijn het voor broeken?

https://twitter.com/KETFLIXNDCHILL/status/731527422680678400/photo/1

Nieuwe herenbroek

Een woordvoerder liet weten dat de ASOS Super Skinny Stacker Jeans een nieuwe herenbroek is die langer dan de standaard lengte wordt gesneden, zodat de broek zich op de enkels ophoopt. Volgens de woordvoerder zou dit voor een leuk effect zorgen. ASOS heeft foto’s geplaatst van de broek die gedragen wordt, zodat mannen kunnen zien hoe het moet.

Als jij nou extra lange jeans hebt ontvangen van ASOS, willen we natuurlijk graag zien hoe deze je staan!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
ASOS stuurt klanten veel te lange broeken
Sluiten