Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 30 mei 2016
Leestijd: 1 minuut

Arnhemse buschauffeur niet bang voor ‘wat’ water

Het noodweer dat op dit moment over Nederland trekt, zorgt op veel plaatsen voor problemen. Ook in de Gelderse hoofdstad Arnhem staan de straten blank. De buschauffeur die te zien is in onderstaande video, heeft daar geen boodschap aan.

Vlakbij station Arnhem Presikhaaf moet de bus onder een spoorbrug door. Er staat een gigantische laag water onder de brug, maar de buschauffeur deinst daar niet voor terug. De waaghals rijdt de bus langzaam door het water en weet zijn passagiers zo gewoon naar de volgende bushalte te brengen.

Het incident werd vastgelegd door een aantal jongens die duidelijk onder de indruk zijn van de rijkunsten en het lef van de chauffeur. „Hij is gek!", roept een van hen. Vooral wanneer de bus bij de volgende bushalte komt en de deuren opengaan, barsten de jongens uit in een aanstekelijke schaterlach. Er komt namelijk een grote hoeveelheid water uit de bus wanneer de deuren open gaan.

Is dit de beste buschauffeur van Nederland? Oordeel zelf!

https://www.youtube.com/watch?v=Ey1PTQTPZqg

Er zijn inmiddels ook beelden opgedoken van een passagier die zich in de bus bevond. Aan de stroom water te zien, zal niet iedereen met droge voeten zijn thuisgekomen.

Beeld vanuit de bus!

Hoppa! We hebben ook beeld uit de bus die in Arnhem schijt had aan het noodweer!Meer zin en onzin in je tijdlijn? LIKE vkmagCredits: Marc Nieuwland

Gepostet von vkmag am Montag, 30. Mai 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Arnhemse buschauffeur niet bang voor ‘wat’ water
Sluiten