Puck Roest
Puck Roest Good vibes 19 mei 2016 / 18:35 uur

Albert Heijn grapt over degradatie FC Twente

Social media zijn dé plek voor bedrijven om de grapjas uit te hangen. Zo tapte Bol.com eerder al moppen en vindt ook KLM het leuk om op ludieke wijze op klanten te reageren. Dit keer trok Albert Heijn de lolbroek aan.

„Hallo Albert Heijn, moeten de Twentse Bolletjes niet een schap lager liggen?”, vroeg een grappige Heraclessupporter op Facebook aan de supermarktketen. Natuurlijk refereert hij hier aan de degradatie van FC Twente uit de eredivisie. De communicatiemedewerkers van Albert Heijn besluiten er vervolgens nog een schepje bovenop te doen en plaatsen een foto van Twentse bolletjes omringd door blikjes Jupiler, een verwijzing naar de Jupiler League.

Minder leuk voor de fans van FC Twente, die momenteel door in een nachtmerrie zitten waar maar geen einde aan lijkt te komen. Toch heeft Albert Heijn het beste met de club voor. „Hopelijk vinden we ze gauw terug in het vertrouwde schap”, schrijft het bedrijf in de reactie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Albert Heijn grapt over degradatie FC Twente
Sluiten