Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Good vibes 20 mei 2016 / 18:58 uur

Agent zet bed van Culemborgse op leeftijd in elkaar

Door een valpartij kon een oudere vrouw uit Culemborg vrijdagochtend niet meer overeind komen. Een politieagent en ambulancebroeder schoten te hulp en kwamen langs bij de dame. Nadat het tweetal de Culemborgse overeind had geholpen, kwamen het erachter dat de vrouw al dagenlang in een stoel sliep.

In elkaar

Er stond namelijk een bed in de slaapkamer die nog in elkaar gezet moest worden. Omdat de hulpverleners nog moesten wachten op de thuiszorg, staken ze de handen uit de mouwen. Gelukkig voor de bewoonster hadden de mannen niet twee linkerhanden. Binnen een mum van tijd was het meubelstuk klaar om gebruikt te worden.

Door de hartverwarmende actie van de agent en ambulancebroeder, kan de bejaarde vrouw weer in een bed slapen. Op de eigen Facebookpagina plaatste de politie Culemborg een foto van de twee handige (klusjes)mannen:

Facebook / Politie Culemborg

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Agent zet bed van Culemborgse op leeftijd in elkaar
Sluiten