Ingelise de Vries
Ingelise de Vries | LinkedIn Good vibes 28 mei 2016 / 12:25 uur

50 koeien ontsnapt in Engeland

Een groep van 50 koeien uit Engeland had geen zin meer om lekker te grazen in de weide. Dus besloten ze er vandoor te gaan. Op mysterieuze wijze wist de grote groep dieren te ontsnappen om vervolgens zélf op avontuur te gaan.

Een ooggetuige vertelt aan The Lincolnshire Echo dat hij zo’n 50 koeien zag staan bij St. George’s Hospital. De kudde ging niet naar binnen, in plaats daarvan gingen ze liggen om te wachten tot iemand ze zou ontdekken.

Ludiek

De kudde is waarschijnlijk ontsnapt uit een wei verderop en naar het ziekenhuis gewandeld. Hoe het precies gegaan is, meldt The Lincolnshire Echo dan weer niet. Dat maakt ook niet uit, gelukkig hebben we de foto’s nog!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Metro bezorgt je iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun. 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
50 koeien ontsnapt in Engeland
Sluiten