Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 16 mei 2016 / 13:50 uur

178.000 mensen sturen romanticus met Down op diner

Björn en zijn Jolinda zijn bijna een jaar samen en dat moet gevierd worden. Dat besefte Björn – die leidt aan het syndroom van Down – zich ook maar al te goed. Hij besloot zijn baas Sander van Brussel om hulp te vragen.

250 likes

Björn werkt namelijk in de keuken van het leer-werkbedrijf Brownies & Downies in Asten. Het leek hem wel wat als hij en Jolinda een etentje konden krijgen bij het bedrijf. Van Brussel is de kwaadste niet en besloot dat het mocht als hij 250 nieuwe paginalikes kon binnenslepen.

,,Ik heb bijna 1 jaar verkering met Jolinda. Bij 250 paginalikes krijg ik van mijn baas een romantisch etentje van onze nieuwe avondkaart cadeau. PS. Niks tegen Jolinda zeggen he?!”, zo luidde de tekst bij de foto.

https://www.facebook.com/&/posts/1001358609983768

De romanticus hoefde niet lang te wachten voordat hij de 250 likes binnenhad. Sterker nog, de teller staat op het moment van schrijven op ruim 178.000 likes voor de foto en de pagina van het bedrijfje heeft ineens ruim 40.000 likes, een stijging van 1.800 procent. Hierdoor lijkt hij voor de volgende jubilea alvast verzekerd van een dinertje voor twee.

‘Heb ik nu gewonnen?’

,,Björn vindt het keileuk, hij is ontzettend blij”, zegt Van Brussel tegenover het Algemeen Dagblad. ,,Hij vroeg gisteren – nadat er al talloze likes binnen waren gestroomd – ‘Sander, heb ik nu gewonnen’? Ik antwoordde: Nou Björn, met de hakken over de sloot. Hij begon te juichen. We gaan er een heel leuk dinertje van maken.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
178.000 mensen sturen romanticus met Down op diner
Sluiten