Andrea Peelen
Andrea Peelen Good vibes 13 apr 2016 / 13:59 uur

Zuster showt borsten aan patiënt voor 62.000 euro

Een 92-jarige patiënt heeft een getrouwde verpleegster een bedrag van ruim 62.000 euro gegeven nadat ze meerdere keren haar borsten liet zien aan zijn bed.

‘Vriend’

Sharon Whyte-Harrison (55) introduceerde de oudere man aan velen in het ziekenhuis als haar nieuwe vriend, meldt een woordvoerder van het ziekenhuis. Intussen gebruikte ze zijn creditcards, betaalde met zijn geld haar rekeningen en kocht cadeau’s voor haarzelf en haar kinderen, waaronder een iPad.

Toen een manager haar ondervroeg beweerde Sharon dat ze de oude man had ontmoet in een winkel in Essex. Ook gaf ze toe dat ze spullen had gekocht van zijn geld, maar dat ze de man hier altijd voor ‘terugbetaalde’. De zoon van de patiënt gelooft er weinig van: hij kwam erachter dat de verpleegster drie creditcards van hem in haar bezit had. En ook zelf geeft de 92-jarige man nu toe dat hij ‘een beetje dom’ is geweest.

Sharon is inmiddels uit haar functie gezet, schrijft Daily Mirror.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zuster showt borsten aan patiënt voor 62.000 euro
Sluiten