Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Good vibes 28 apr 2016 / 07:29 uur

Zielig: Hond bijna opgehangen aan riem in lift

Hondenriemen en liften zijn geen goede vrienden. Dat bewijst dit incident weer eens. In een lift in Sint-Petersburg vond een hondje bijna de dood omdat hij een lift in wandelde zonder zijn baasje. Dinsdag is er een video verschenen van de benauwende situatie.

Te laat

Op de beelden is te zien hoe een vrouw en haar zoontje in de lift staan. Het jongetje drukt enthousiast op de knop van de desbetreffende verdieping. Tot hun schrik zien ze het zwarte wollige diertje pas te laat binnenkomen. Wanneer de deuren sluiten, wordt de riem meegesleurd.

Even staat de hond nog op zijn pootjes maar enkele seconden later hangt hij boven aan de deur, snakkend naar lucht. In paniek drukt het tweetal op de knopjes terwijl de hond bijna opgehangen wordt.

Wonder

Gelukkig schiet op miraculeuze wijze de riem even later los. Het beestje komt op de grond terecht en kan weer ademen. Het lijkt alsof het dier geen blijvende schade heeft opgelopen.

Voor hondeneigenaren is de video nogmaals een goede les: laat je hond nooit voorruit een lift in lopen. Bekijk hieronder de video van CCTV.

Let op: schokkende beelden!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Zielig: Hond bijna opgehangen aan riem in lift
Sluiten