Puck Roest
Puck Roest Good vibes 10 apr 2016 / 08:00 uur

Zie jij wat er mis is met dit huis?

Op het eerste gezicht lijkt het een prima woning, toch klopt er iets niet helemaal aan. Zie jij wat er mis is met dit huis?

De foto werd deze maand op Reddit geplaatst en inmiddels hebben honderden mensen gereageerd op het kiekje. Het duurt namelijk even voordat je doorhebt wat er fout is gegaan bij de bouw van deze woning.

Heb je het inmiddels door? Zo niet, scroll dan naar beneden voor het antwoord.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Juist ja, je kunt vanaf de oprit niet bij de garage komen.

Op Reddit vragen mensen zich af waarom men dit huis zo heeft gebouwd. „Het is een modelwoning en het verkoopkantoor van de aannemer. De straat is ook nog niet af”, schrijft iemand in een reactie. Velen geven aan dat een juiste oprit mogelijk nog wordt toegevoegd zodra de straat is aangelegd. Ah, vandaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zie jij wat er mis is met dit huis?
Sluiten