Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Good vibes 3 apr 2016 / 12:05 uur

Vrouw veroorzaakt ongeluk: ‘Ik zit in het nieuws’

Een jonge automobiliste negeerde donderdagmiddag in het Californische Lancaster een stoplicht en eindigde daarmee het leven van twee mannen. Brianna Longoria reed de Toyota Corolla in de flank aan. Samen met haar twee vriendinnen werd de 18-jarige naar het ziekenhuis gebracht. Aldus KTLA.

Trots

Een paar uur na het ongeluk plaatste de tiener een statusupdate op Facebook die bij veel mensen in het verkeerde keelgat schoot: „Ik zit in het nieuws, zwaar ongeval twee doden,” schrijft Brianna bijna trots.

Momenteel doet de politie onderzoek naar waarom de tiener is doorgereden op het kruispunt. De jonge vrouw zou niet te snel hebben gereden en ook niet onder de invloed van drugs of alcohol te zijn geweest. Er wordt haar nog niets ten laste gelegd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw veroorzaakt ongeluk: ‘Ik zit in het nieuws’
Sluiten