Andrea Peelen
Andrea Peelen Good vibes 17 apr 2016
Leestijd: 1 minuut

Vrouw verkoopt haar poep voor 3500 euro aan mannen

Er bestaan een hoop fetisjen in deze wereld die niet voor iedereen zijn te begrijpen. Zo likt de ene fetisjist graag aan tenen, en kleedt de ander zich graag als baby. Maar blijkbaar is er ook een markt voor mannen die het zweren bij de poep van een aantrekkelijke vrouw. Ceara Lynch uit het Amerikaanse Portland ‘springt’ hier op in.

Van arm naar rijk

Jarenlang had Ceara het zwaar. Haar ouders hadden weinig geld en ze kon zich weinig veroorloven. Op haar zeventiende veranderde dit. Ceara begon online te daten en ontmoette een man die 221 euro overhad voor een beetje van haar urine. Ze begon op internet te zoeken naar meer mannen die een soortgelijk bod wilde doen. Met succes. „Ik heb de inhoud van de prullenbak uit mijn badkamer verkocht”, vertelt ze aan Fox 12 News. „Eigenlijk al het walgelijke wat ik heb gebruikt voor mijn lichaam.”

Poep

Sindsdien verscheen Ceara in verschillende webcam shows, waar ze veel aanvragen kreeg van fetisjisten. Alhoewel ze hier goed voor betaald wordt, is haar grootste inkomstenbron op het moment… haar poep. Nadat één man aan haar vroeg of ze haar uitwerpselen voor zo’n 88 euro wilde verkopen, stelde ze een uitzonderlijke prijs vast van ruim 3500 euro. En er zijn drie kerels die het hebben gekocht! Tel uit je winst.

Inmiddels zit Ceara goed in de slappe was. Naar eigen zeggen heeft ze met haar inkomsten twee huizen en een auto kunnen kopen. Ook haar studieschuld is afgelost.

Tja, het is maar wat je er voor over hebt…

Bekijk hier een video waarin Ceara over haar bijzondere baan vertelt:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vrouw verkoopt haar poep voor 3500 euro aan mannen
Sluiten