Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 5 apr 2016 / 19:20 uur

Vrouw ontsnapt ternauwernood aan bizarre crash

Bizarre beelden uit het Australische Victoria. Daar ontsnapte een vrouwelijke automobilist ternauwernood aan de dood nadat de chauffeur van een tegemoetkomende truck de macht over het stuur verloor. De dashcam van een andere vrachtwagen legde alles vast.

Op de beelden is te zien hoe de bestuurder van de vrachtwagen met de dashcam op een auto afrijdt, die stil langs de weg staat. De bestuurder remt af en praat even met de vrouw, die buiten beeld staat en schijnbaar stopte voor een boom die over de weg is gevallen.

Dan komt er een andere vrachtwagen, die de boomstam te laat ziet. De chauffeur verliest de macht over het stuur en schuift over de volle breedte van de weg richting de camera. Hij mist de andere vrachtwagen net, maar rijdt vol op de personenauto in. Het is niet duidelijk of de vrouw gewond is geraakt, maar haar stem is nog wel te horen na de crash.

Bekijk hieronder de beelden.

https://www.youtube.com/watch?v=jKQYRen_MIA

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw ontsnapt ternauwernood aan bizarre crash
Sluiten