Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 4 apr 2016 / 14:30 uur

Video: Schilder onder de verf dankzij ‘maniakken’

We hebben allemaal wel eens een slechte dag, voor deze schilder geldt dat zeker. Tijdens de autorit nam hij plaats in de laadruimte, vanwege plaatsgebrek op de bank, maar dat ging niet helemaal volgens plan.

Toen na de rit de ruimte open werd gemaakt, bleek hij onder de verf te zitten. Dit tot grote hilariteit van zijn collega’s. Het slachtoffer John was er een stuk minder blij mee. ,,Jullie rijden als maniakken!", schreeuwde de witgeverfde schilder tegen zijn collega’s.

😂😂😂licensing@viralhog.com

Gepostet von Martin Weatherby am Freitag, 1. April 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: Schilder onder de verf dankzij ‘maniakken’
Sluiten