Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 25 apr 2016 / 17:20 uur

Video: Nest kittens adopteert weespup

Pup Bobby was nog maar twee dagen oud, toen hij zijn moeder verloor. De moederhond werd aangereden door een auto en dus werd Bobby al heel vroeg een weeshondje. Gelukkig is hij inmiddels heel goed opgevangen.

Michigan Humane Society

Dierenwelzijnsorganisatie Michigan Humane Society experimenteerde door hem in een nest met pasgeboren kittens te zetten. Hoewel de katten en honden normaal gesproken niet de beste vrienden zijn, pakte het heel goed uit.

Bobby werd volledig geaccepteerd door zijn nieuwe gezin en kreeg veel liefde van zijn nieuwe moeder Gwen, zo is te zien op een filmpje van Lovemeow.

‘Prachtig voorbeeld

Volgens het dierenasiel is het een verkeerde veronderstelling dat de beesten niet met elkaar overweg zouden kunnen. „Vaak worden ze zelfs familieleden die elkaar enorm liefhebben. Daar is de integratie van Bobby binnen de familie een prachtig voorbeeld van.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: Nest kittens adopteert weespup
Sluiten