Ingelise de Vries
Ingelise de Vries | LinkedIn Good vibes 24 apr 2016 / 14:20 uur

Verdachte blijkt nog openstaande celstraf te hebben

Mocht je nog een celstraf open hebben staan, dan kun je er maar beter voor zorgen dat je je niet al te verdacht gedraagt. Daar kwam ook een man achter die in Breukelen liep afgelopen zaterdag. Hij maakte zich verdacht en werd opgepakt door de politie.

Wandelaar

De man had een openstaande celstraf van ruim honderd dagen, meldt RTV Utrecht. Toen hij zijn hoofd wegdraaide toen hij de politie zag, vonden die dat wat verdacht. Ze wantrouwden hem niet en besloten hem staande te houden. In niet al te best Engels liet hij weten lopend onderweg te zijn van Duitsland naar Amsterdam.

De man liep rond in een buurt waar veel auto-inbraken gepleegd werden. Bij gebrek aan identificatie, werd hij meegenomen naar het bureau. Daar bleek dat hij nog 104 dagen celstraf had openstaan vanwege het plegen van diefstallen. De man stond ook geregistreerd als ongewenste vreemdeling.

Na zijn gevangenisstraf in Nederland wordt hij het land uitgezet. Over de identiteit van de man heeft de politie niets bekendgemaakt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Metro bezorgt je iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun. 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Verdachte blijkt nog openstaande celstraf te hebben
Sluiten