Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 1 apr 2016 / 10:31 uur

Vader haalt geniale 1 aprilgrap uit met kindjes

Het regent vandaag grappen, 1 april is namelijk dé dag waarop grappenmakers helemaal los kunnen gaan. Dat geldt ook voor ouders. Vader Joe Heenan besloot zijn kinderen eens flink in de maling te nemen. En dat nemen de twee hem niet in dank af.

De kinderen waren waarschijnlijk door het dolle heen toen ze vrijdagochtend een iPad van hun vader kregen. Er zat alleen een addertje onder het gras: toen de twee de iPad uit de doos wilden halen, bleek de doos leeg. „April fool! Haha”, staat in kapitalen in de doos geschreven.

Wij hebben best een beetje medelijden met deze kindertjes, hun gezichtjes spreken boekdelen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vader haalt geniale 1 aprilgrap uit met kindjes
Sluiten