Remco Visser
Remco Visser Good vibes 23 apr 2016 / 11:45 uur

Tornado’s slurpen meisje op in China

Een sportdag op een basisschool in het noorden van China kreeg een bizarre draai nadat er vanuit het niets drie kleine tornado’s over de sportvelden raasden. Hierbij raakte een leerling gewond, aldus NBC News.

De drie kleine wervelwinden ontstonden midden op het sportveld in Ganzhu, terwijl de leerlingen bezig waren met hun sportactiviteiten. Een meisje wist niet op tijd dekking te zoeken en werd meegezogen met een van de tornado’s, om niet veel later meters verderop weer neergekwakt te worden.

https://www.youtube.com/watch?v=VueDvC5Dtu0

Het meisje raakte gewond aan het hoofd en moest worden behandeld in het ziekenhuis.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tornado’s slurpen meisje op in China
Sluiten