IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 10 apr 2016 / 15:00 uur

Toilet in Londen te huur voor 3000 pond per maand

Een nogal curieus stukje vastgoed staat te huur in Londen. De prijs is misschien nog wel opvallender: James Atherton wil een toilet verhuren voor een luttele 3000 pond per maand.

Hoge nood

Het bijzondere gebouw staat te huur in de chique Londense wijk Highgate. Het toilet staat in een gebouw op Highgate West Hill, een eindpunt voor heel wat bussen. Eigenaar Atherton hoopt de aandacht te trekken van buschauffeurs met hoge nood.

Heel verstandig: de raad van Camden heeft namelijk het plan om openbare toiletten in de buurt te sluiten. Het watercloset van Atherton is jarenlang niet gebruikt en in goede staat. De makelaar laat weten dat de kleine ruimte ook prima gebruikt kan worden als opslag.

In principe moet de huurder 3000 pond per maand neerleggen voor het stukje grond. Maar Atherton is de flauwste niet: je kunt het toilet ook leasen. Je zit dan 20 jaar aan het contract vast en betaalt ‘slechts’ 20,000 pond, meldt The Mirror.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Toilet in Londen te huur voor 3000 pond per maand
Sluiten