Andrea Peelen
Andrea Peelen Good vibes 14 apr 2016 / 14:05 uur

Tip: maak geen slapende olifanten wakker

Een Indiase man die dolgraag een selfie wilde maken met een slapende olifant, zal in het vervolg wel twee keer nadenken voordat hij zo’n kolos in zijn dromen stoort.

De olifant lag uit te rusten na een religieuze processie bij een tempel in Kilimanoor in de staat Kerala, toen de 37-jarige man hem benaderde met een tros bananen en probeerde de selfie te schieten. De dikhuid was niet van zijn avances gediend en viel hem aan met zijn slurf en slagtanden.

Het hulpgeroep van de man bracht de tempelautoriteiten op de been, die hem ontzetten en naar het ziekenhuis brachten. Daar wordt de olifantenfan nu behandeld voor de ernstige wonden die hij opliep, meldt de krant Times of India.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tip: maak geen slapende olifanten wakker
Sluiten